Personalitis #4 – Werken aan mijn vernieuwde beautyblog

Zoals jullie al konden lezen in mijn laatste artikel wil ik dit jaar heel graag overschakelen op mijn eigen domein, met een eigen thema. Na het schrijven van dat artikel heb ik besloten de koe bij de horens te vatten en hier werk van te maken!

Dat is dan meteen ook de reden waarom er sinds dat artikel geen nieuwe posts online zijn gekomen. Ik ben achter de schermen namelijk druk bezig met mjaysbeautycupboard.be! Op dit punt ben ik zo ver dat ik een thema en dergelijke heb maar ik wou ook meteen werk maken van mijn algemene lay-out én een eigen logo. Dit kost wat tijd maar ondertussen ben ik bezig met nieuwe artikelen die ik ga plaatsen van zodra mijn (ver)nieuw(d)e beautyblog online staat!

Ik houd jullie uiteraard op de hoogte en kan alvast niet wachten om binnenkort “live” te gaan en jullie te verwelkomen op mijn eigen domein.
See you soon!

Liefs,
Mjay

5 gedachtes over “Personalitis #4 – Werken aan mijn vernieuwde beautyblog

  1. Ik zag daarnet al je snak week op Instagram, het ziet er alvast erg mooi uit! Ik ben benieuwd! Na de examens ga ik waarschijnlijk ook aan de slag met een nieuwe lay-out 🙂

Reacties zijn altijd leuk en welkom!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s