Quick Look # 2 – Wet ’n Wild Pride

Mijn vorige (eerste) Quick Look is reeds een maand geleden dus het werd tijd voor een nieuwe! Deze keer eentje dat enkel gemaakt is met een palette van Wet ’n Wild (Pride Orgueil).

F105def

Ik maak niet heel vaak looks met alle kleuren van een palette maar dat heb ik nu dus wel gedaan, vandaar dat ik em ook even op de foto wou! Bovenstaande foto is getrokken in het zonlicht van de ondergaande zon, check de shimmer!

F107def

Hierboven zie je het palette, waarover later in een apart artikel meer. Ik heb de matte witte oogschaduw in mijn ooghoeken en een stukje op mijn bewegend ooglid aangebracht. De shimmery witte kleur heb ik net onder mijn wenkbrauwbot aangebracht. De mat groene oogschaduw heb ik geblend met de beide witte kleuren, voornamelijk op mijn bewegend ooglid. In mijn crease heb ik vervolgens de shimmery groene kleur aangebracht om deze vervolgens te blenden met de beide blauwe kleuren. Daarna was het even kwestie van het geheel goed blenden. Als laatste heb ik onder mijn waterlijn de shimmery blauwe kleur aangebracht.

samenstelling

Deze look durf ik nog wel eens overdag te dragen en hoeft voor mij niet noodzakelijk als ‘uitgaanslook’ gekwalificeerd te worden.

Later dus meer over dit palette waar ik zéér tevreden over ben!

 

Liefs,

Mjay.

 

 

Advertenties

11 gedachtes over “Quick Look # 2 – Wet ’n Wild Pride

  1. Pingback: Quick Look #3 – Makeup Revolution meets bareMinerals | Mjay's beautycupboard

Reacties zijn altijd leuk en welkom!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s