Review – Nude Eyes Palette H&M

Ik schreef onlangs al heel enthousiast over een product van H&M dus ik besloot toch ook even een ander product te testen dat er heel goed uitzag. Het Nude Eyes Palette!

F01Def

Het palette is gemaakt van zwart karton (aan de binnenkant), zonder meer. Het printje van voor is een beetje “gewoon”, misschien zelfs wat… Kinderlijk? Verder sluit het palette met een magneetje.

F20Def

Zoals de naam van het palette doet vermoeden gaat het om kleurtjes waarmee je de perfecte nude look kan maken. Maar daar stopt het niet! Er zitten ook 3 kleuren wenkbrauwpoeder in. Ook daar was ik zeer benieuwd naar.

F03Def

Het gaat om 3 shimmery kleuren (Beige, Nude, Light Brown), zoals te zien in de zon:

F09Def

Het doosje vond ik er echt veelbelovend uitzien, maar is het dat ook? Dit zijn de swatches van de oogschaduwen in gewoon daglicht:

F15Def

En van het wenkbrauwpoeder:

F19Def

Mehh… Ik weet het niet zo? Op één of andere manier had ik meer verwacht. Ik moest ook echt een beetje kijken dat ik genoeg daglicht had want anders zag je er gewoon veel te weinig van. De oogschaduwen voelen heel poederig aan, niet echt aangenaam vind ik zelf.

De wenkbrauwpoeders zijn daarentegen wel gepigmenteerd maar ik moet jullie teleurstellen met een voor en na. Geen van de drie kleuren (Black, Brown, Light Brown) komt mooi overeen met de kleur van mijn wenkbrauwen. Ik had iets tussen Black en Brown in moeten hebben. Komt daarbij dat de poeders echt wel héél korrelig zijn waardoor het een boeltje werd. Voor mij werken deze poeders niet echt, jammer!

Conclusie

Voor de prijs van € 4,99 mag je natuurlijk niet héél veel verwachten. Maar na het goede resultaat van de duo lipsticks stelt dit palette mij toch een beetje teleur. Mede omdat bijvoorbeeld Catrice voor dezelfde prijs super goede palettes maakt, check mijn vorig artikel daarover! De swatches, de substantie, … Nee ik vrees dat ik dit palette niet meer vaak zal vastnemen, jammer genoeg!

Ben zeker wel nog benieuwd naar deze palettes van H&M.

Heb jij al ervaring met H&M oogschaduw?

 

Liefs,

Mjay.

 

7 gedachtes over “Review – Nude Eyes Palette H&M

  1. Pingback: Recap 2014 Beauty & Blog | Mjay's beautycupboard

Reacties zijn altijd leuk en welkom!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s